Splošni pogoji - Plesna šola D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

Splošni pogoji

Obligacijsko razmerje (pogodbeno razmerje) med ponudnikom in izvajalcem storitev, Društvom D-Mundo ter sprejemnikom ponudbe (v nadaljevanju stranka, udeleženec) nastane v trenutku, ko stranka odda izpolnjeno prijavnico preko spletne strani na www.d-mundo.si.

Za mladoletne osebe mora prijavnico izpolniti in oddati njegov zakoniti zastopnik (starši, skrbniki).

Z nastankom obligacijskega razmerja med Društvom D-Mundo in stranko se slednja zaveže, da bo spoštovala »Splošne pogoje društva D-Mundo«, ki so objavljeni na spletni strani www.d-mundo.si pod rubriko Splošni pogoji ter jih vsak član prejme tudi v fizični obliki oz. so v plesnih prostorih.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine D-Mundo so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino D-Mundo (v nadaljevanju »trgovina«) upravlja podjetje Društvo D-Mundo, ponudnik storitev e-poslovanj (v nadaljevanju »ponudnik«). Z vpisom obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje  spletne trgovine d-mundo.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)

Vpis v tečaje

V tečaj se vpišete z izpolnitvijo vpisnega obrazca s svojimi podatki preko spletne strani ali osebno v plesnih prostorih društva ter s plačilom tečaja po veljavnem ceniku na dan plačila, ki mora biti izvršeno najkasneje do 15. dne v tekočem mesecu.

Plačilo velja za določeno časovno obdobje, ki ga obsega izbrani tečaj (praviloma gre za mesečne programe).

V primeru zamude s plačilom več kot 14 dni, stranka s strani Društva D-Mundo prejme opomin na plačilo zapadlih obveznosti z rokom plačila 3 dni od prejema opomina.

V primeru, da stranka opomina ne plača pravočasno lahko Društvo D-Mundo dolgovani znesek izterja po sodni poti, pri čemer dolžnika bremenijo stroški postopka in zakonite zamudne obresti.

V primeru zamude pri plačilu izbranega tečaja več kot 14 dni se udeleženec vaje ne more udeležiti. Enako velja ob udeležbi stranke na enkratnih dogodkih, n.pr. plesni prireditvi. Ta določba »Splošnih pogojev Društva D-Mundo« je obvezna in se šteje, da so z njo seznanjeni vsi udeleženci oziroma njihovi zakoniti zastopniki.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije

identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra);
kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon);
bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku);
pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave);
vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza;
način plačila in dostave;
časovno veljavnost ponudbe;
rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka;
pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.
Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta, se ponudba D-Mundo ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

z nakazilom na račun upravitelja Društva D-Mundo (po ponudbi/predračunu);
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem in/ali elektronskem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Plačilo udeležbe na tečajih se obračuna po veljavno objavljenem ceniku.

Račun stranka prejme najkasneje 7. dne v tekočem mesecu. Plačilo po izdanem računu se izvede do najkasneje 15. dne v tekočem mesecu z nakazilom na transakcijski račun.

Upoštevanje odsotnosti

Odsotnost z vaj pri znesku šolnine/vadnine upoštevamo samo v primeru:

– Daljše odsotnosti zaradi bolezen ali poškodbe, vendar samo s potrdilom zdravnika. Ustrezno število vaj v tem primeru odštejemo od že vplačane šolnine. Upoštevamo samo odsotnost, ki je daljša od dveh tednov.

– Naknadnega vpisa v skupino. Šolnina za program se ustrezno zmanjša za število zamujenih vaj skladno s cenikom D-Mundo. Odsotnost obračunamo od polne cene tečaja, ne od cene s popustom.

– Že vplačano šolnino vračamo v celoti samo v primeru, da se izvedba tečaja ne realizira zaradi premajhnega števila vpisanih.

– Odsotnosti iz vaj zaradi katerih koli drugih razlogov od že vplačane šolnine ne obračunavamo, oziroma je ne upoštevamo. Že vplačana šolnina se zaradi odsotnosti ne prenaša v naslednje plačilno obdobje.

Obdobje izvajanje plesnih tečajev

Dejavnost izvajanja plesnih tečajev v plesni šoli Društva D-Mundo poteka vsak dan v tednu, letno v časovnem obdobju 10 mesecev – od 1. septembra do 30. junija, ne poteka pa v vnaprej objavljenih posameznih terminih v času praznikov in šolskih počitnic.

Varstvo avtorske pravice

Vsebina učnih programov Društva D-Mundo je v zakonsko dovoljenem okviru zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo Društvu D-Mundo.

Udeležence obveščamo, da snemanje koreografij in učnih programov na naših treningih ni dovoljeno, prav tako se dokumentov, objavljenih na spletnih straneh www.d-mundo.si ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Društva D-Mundo.

Cene

Cenik storitev Društva D-MUndo je objavljen na spletni strani www.d-mundo.si, prav tako je cenik nameščen na vidnem mestu v prostorih plesne šole.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen in plačilnih pogojev kadarkoli v koledarskem letu.

Cenik lahko vsebuje tudi razne popuste.

– Popusti ob raznih akcijah se ne prištevajo k popustom v ceniku.

– Popusti veljajo le ob plačilu celotnega programa, do predvidenega datuma in se med seboj ne seštevajo.

– Družinski popusti veljajo samo ob vpisu več družinskih članov v istem vpisnem obdobju v tečaje katerih koli zvrsti.

Spletna cena velja za vse člane D-Mundo.si. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Nismo davčni zavezanec, zato so vse cene brez DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

*Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati poljubno dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito in v skladu s ceno/stroškom pošiljanja, kot je navedeno ob naročilu.

Kodeks vedenja

– Udeleženec pride na plesne vaje vsaj 10 minut pred začetkom v opremi, katero smo vam svetovali pri vpisu, in jih ne zamuja, da ne moti potek dela.

– V garderobi se preobleče in preobuje v primerno plesno obutev. Čevlje, v katerih je prišel, pusti v garderobi pred dvorano.

– Vredne predmete (nakit, denar, mobilni telefon ipd.) odloži na police v dvorani, saj garderobni prostori niso varovani. Za garderobo, pozabljene in izgubljene predmete D-Mundo ne odgovarja.

– V dvoranah je prepovedano kajenje, vnašanje hrane in pijače (razen bidonov) ter gibanje domačih živali ter neprimeren odnos do opreme v prostorih D-Mundo. V primeru neupoštevanja tega pravila morajo tečajniki ob opozorilu plesnega pedagoga prostor zapustiti. Denarja v tem primeru ne vračamo.

– V primeru neplačila obisk plesnih vaj ni možen.

– Mlajše otroke oddajo starši plesnemu pedagogu pred vhodom v dvorano in jih prevzamejo ob koncu tečaja ponovno pri vhodu v dvorano. Dodatnega varstva nimamo organiziranega, zato odgovarjamo za otroke samo v času rednega programa dela.

Cenik za dostavo (že z DDV): brezplačna dostavaCene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Postopek nakupa pred oddajo naročila

Izbira izdelkov
Pred oddajo naročila je na spletni trgovini potrebno izbrati želene izdelke. To storite tako, da v pogledu posameznega izdelka kliknete na gumb “V košarico”.

Potrditev košarice oz. povzetek naročila
Po ustrezno izbranih izdelkih se premaknete na stran košarice oz. blagajne. Tukaj lahko ponovno pregledate vaše izbrane izdelke ter jim ustrezno spremenite količino, dodate nove izdelke ali jih odstranite iz košarice. Na tej strani je omogočeno tudi posebno polje za popust, imenovano “Kupon”.

Prijava
V tem koraku nakupa se je potrebno prijaviti ter podati osebne podatke. Oddaja osebnih podatkov je namenjena zgolj dostavi in je v skladu z GDPR. Nakup lahko opravite kot gost (hitri nakup, brez nadaljnjega shranjevanja podatkov).

Naslov
Pri izbiri naslova določite vaš želeni naslov dostave. Naslov dostave je lahko drugačen od vašega osebnega naslova – v tem primeru torej izbrane izdelke pošljemo na izbrani naslov.

Dostava
Pri izbiri dostave lahko izberete način dostave (dostava na dom, osebni prevzem naročila).

Plačilo
Zadnji korak je namenjen končnemu preverjanju ter končni potrditvi vašega naročila. S klikom na gumb se strinja z oddanim naročilom ter pogoji poslovanja ter dokončno potrdite vaš nakup.

*Akcije se med seboj izključujejo.

Postopek nakupa po oddaji naročila

Naročilo v čakalni vrsti
Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto V OBDELAVO. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.

Naročilo potrjeno
Naročilo gre v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko, ki jo je dodal ob oddaji naročila. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Blago odposlano
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini D-Mundo, lahko, v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) iz kakršnegakoli razloga odstopiti, v roku 14 dni od prejema izdelka sporoči (pisno ali na e-naslov: info@d-mundo.si) podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Nato mora v roku 14 dni po sporočilu blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano poslati podjetju (na naslov: Lahov Graben 42, 3273 Jurklošter). Tudi če v roku 14 dni od prejema blaga blago vrne, se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupcu v roku 14 dni od prejema sporočila vrnemo vsa opravljena plačila brez da kupec to zahteva.

Kupec mora podjetje o odstopu od pogodbe obvestiti na obrazcu ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Odstopna izjava mora biti poslana v roku, ki je določen za odstop od pogodbe. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku.

Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Vrnjeni izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži.  Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.

Več tudi na:

http://pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=PRAV11915
http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO513.
* OPOMBA: V da je izdelek bil že v uporabi pravica od odstopa nakupa NE velja.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Spletna trgovina D-Mundo uporablja naslednje piškotke, za namene boljše uporabniške izkušnje:


Kodirana identifikacijska številka uporabnika
Nam omogoča sledenje preko večih strani kaj imate v košarici, brez tega piškotka bi se vam na vsaki naslednji strani izdelki stresli iz košarice.
PHPSESSID
Vzpostavitev uporabniške seje in delovanja piškotkov.
_ga
Statistika Google analytics – anonimno beleženje statistike.
popup_cookie
Si zapomni, če ste zaprli pojavno okno z opozorilo za piškotke, da vas ne moti pri nadaljnjem brskanju.
Varovanje osebnih podatkov
Društvo D-MUndo nudi posebno skrb varnosti osebnih podatkov strank. Vsi posredovani osebni podatki so obravnavani zaupno in so uporabljeni le za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Z  osebnimi podatki upravljamo z največjo skrbnostjo, upoštevajoč veljavno zakonodajo in najvišje standarde njihove obravnave. Za varnost osebnih podatkov med drugim skrbimo z ustreznimi organizacijskimi ukrepi, postopki dela in naprednimi tehnološkimi rešitvami ter zunanjimi strokovnjaki z namenom čim bolj učinkovite zaščite osebnih podatkov. Pri tem uporabljamo ustrezno stopnjo zaščite in razumne fizične, elektronske in administrativne ukrepe, s katerimi zbrane podatke varujemo pred nenamernim ali nezakonskim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, nepooblaščenim razkritjem osebnih podatkov ali pred nepooblaščenim dostopom do osebnih podatkov, ki so bili preneseni, shranjeni ali drugače obdelani.
Društvo D-Mundo od uporabnikov za namene vpisa v izobraževalne programe (plesno šolo, ipd), razporejanja v vadbene skupine, zaračunavanje vadnine (in morebitnih ostalih storitev), obveščanja o novicah in dogodkih, objavljanja rezultatov, foto in video gradiva ter pošiljanja e-računov, zbira sledeče osebne podatke uporabnika:

ime in priimek, spol, datum rojstva, ulica in hišna številka, poštna številka in kraj bivanja, številka mobilnega telefona, elektronski naslov.

S strinjanjem (potrditvijo) »Splošnih pogojev D-Mundo« in s tem posledično vzpostavitvijo pogodbenega odnosa med uporabnikom in društvom, se uporabnik strinja in daje soglasje, da Društvo D-Mundo osebne podatke uporabnika obdeluje z namenom vpisa v Društvo D-Mundo, razporejanja v vadbene skupine in obveščanja o izvajanju aktivnosti, z namenom pošiljanja podatkov, potrebnih za izvedbo plačila vadnine in ostalih stroškov, vključno s pošiljanjem e-računov po elektronski pošti, s fotografiranjem, snemanjem in objavljanjem posnetkov, na katerih se uporabnik nahaja v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih Društva D-Mundo ter z občasnim objavljanjem in rednim arhiviranjem dosežkov, rezultatov, fotografij in video posnetkov, kjer se uporabnik nahaja.

S potrditvijo soglasja uporabnik izrecno izjavlja:

– da je starejši/-a od 16 let in da je ob registraciji podal resnične in verodostojne osebne podatke,

– je seznanjen, da lahko zahteva vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave njegovih osebnih podatkov ali osebnih podatkov njegovega otroka ali da poda ugovor zoper obdelavo in prenosljivost njegovih osebnih podatkov ali osebnih podatkov njegovega otroka, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Lahov Graben 42, 3273 Jurklošter, ali z elektronskim sporočilom na naslov info@d-mundo.si,

– da je seznanjen, da lahko vloži pritožbo pri nadzornemu organu, če meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov,

– je seznanjen, da se bodo njegovi osebni podatki in osebni podatki njegovega otroka obdelovali izključno s strani www.d-mundo.si in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podaja svoje izrecno soglasje,

– da je seznanjen, da Društvo D-Mundo osebne podatke zbira samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, oz. do preklica privolitve, potem pa se jih trajno izbrišete,

– da je seznanjen, da »Politika zasebnosti Društva D-Mundo« podrobneje ureja področje varstva osebnih podatkov in se v njej lahko seznani z vsemi s podrobnostmi.


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.


Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:


jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila;
pošiljatelj bo jasno razviden; različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih;
jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil;
željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.
Mnenja / komentarji uporabnikov

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda. Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, obsceni ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.

Odveza odgovornosti

Udeležba na plesnih tečajih in ostalih programih Društva D-Mundo je prostovoljna in na lastno odgovornost posameznika. Nezgodno zavarovanje strank ni vključeno v ceno storitev.

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njihovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogoča odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost in vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.


Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.


Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spor pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

COVID-19 ukrepi in treningi

Zdravje in varnost naših zaposlenih in tečajnikov sta naši največji prioriteti, zato prosimo, da upoštevate nujne varnostne ukrepe:

Vstop je možen le z uporabo zaščitne maske!
Pred vstopom si obvezno razkužite roke! Razkužilo je na voljo pri vhodu.
Na vadbo pridite 5 minut pred začetkom vadbe opremljeni (oblečeni) tako, da preoblačenje in preobuvanje opravite čim hitreje.
Ob vstopu v dvorano odložite obrazno masko na za to določeno mesto, saj vadba poteka brez nje.
Med vadbo ves čas smiselno ohranjajte medsebojno razdaljo dveh metrov (skrb za varnost vadbe je primarna).
Takoj po koncu vadbe si pri zapuščanju dvorane nadenite obrazno masko, ki jo nosite vse dokler ne zapustite objekta.
Prosimo, da objekt zapustite čim hitreje po koncu vadbe.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Prijetno preplesavanje in nakupovanje!
#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino