Napihljive atrakcije

Dajanin svet
Pojdi na vsebino

Napihljive atrakcije

D-Mundo
Objavljen od Dajana Pungaršek v Sodelovanja · 22 Avgust 2022
Tags: #kode
Hojla!

Sicer nimam jaz, a ima moj partner in to je skoraj isto ;) Je pa lažje narediti reklamo, saj veš - sebe težko pohvališ, svoje drage pa brez problema :)

Tako, da preidem k stvari. Govorim o napihljivih atrakcijah in igralu. Napihljivih igral je v Sloveniji malo morje, to, ki ga imajo pri Napihljivi atrakciji pa je edinstveno. Gre za NOGOMETNO ŽOGO, ki je primerna za vse nogometne navdušence. Mi smo oblikovali tudi skupen produkt - nogometni rojstni dan, za katerega sem prepričana, da je absolutno FANTASTIČEN!
Ta žoga je res kul, ker je ''zaprta'' in dovolj varna, da kdo ne pade ven. Primerna za majhne ter tudi malce večje skokece. Pa mimogrede DIHA, v njej se ne boste ''skuhali'', če vas to skrbi. Hkrati pa si zaščiten pred soncem, men je res TOP.

Potem pa še dve atrakciji, ki sta to čisto za res. Napihljivo srce in znak 50. 50-ka je najbolj uporabna za praznovanje Abrahamov. Moj oči npr. ne mara mlajev in prometnih znakov, ki se ponavadi postavljajo ob praznovanjih. Smo mu zato postavili 50-ko in nad tem je bil navdušeen! Srce pa mi je dragi postavil ob prihodu našega novega družinskega člana, kar je bilo res lepo. Seveda pa lahko popestri poroke, zaroke, obletnice, rojstne dni ipd.. S srcem nikdar ne moreš zgrešit, saj veš ;)

Za več informacij obišči spletno stran www.napihljivaatrakcija.si ali piši meni ali še bolje direktno na info@napihljivaatrakcija.si. Lahko pa pokličeš kar na telefonsko številko 041 389 216. Oglasil se ti bo Marcel in ti vse podrobno razložil.
Če mu omeniš mene in mojo kodo 10DMUNDO pa te kot rečeno, častimo z 10 % popustom.

Ciaoo :)Nazaj na vsebino