HIP HOP OTROCI - Plesno animacijski center D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

HIP HOP OTROCI

alt="logo"
HIP HOP TEČAJI ZA OTROKE in MLADOSTNIKE

Želite plesati kot zvezde v videih vaših najljubših glasbenikov? Vam je všeč ulični stil, moderne koreografije in glasba, ki se vrti na radijskih postajah? Ob poslušanju glasbe vedno zraven malce pomigate? Potem je zadnji čas, da se vpišete v naše plesne tečaje, kjer se boste naučili plesati in dodobra razplesali! Pri nas ste dobrodošli prav vsi, začetniki, tisti z nekaj plesnega predznanja ...

Hip hop in street plesi sodijo med moderne plesne zvrsti, ki so najpopularnejše med mladimi. V tej plesni zvrsti imajo otroci izjemno veliko svobode v izražanju.
Učijo se že zahtevnejših koreografij in spoznavajo tisti pravi plesni svet.  
V skupine jih razdelimo po določenem starostnem razponu ter predznanju oz. sposobnostmi. Poskrbimo, da je vsak posameznik v skupini, ki mu omogoča optimalen plesni razvoj.

Naša plesna pedagoginja Dajana poskrbi, da se otroci spoznajo z različnimi stili hip hop-a, najraje pa ima new style, hip hop commercial in latino fusion.


Vsi veliko nastopajo, nadobudnim članom pa omogočimo tudi prisotnost na tekmovanjih in plesnih festivalih v Sloveniji in tujini! Le ti imajo treninge 2x do 3x tedensko.
#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino