PLESNI VRTEC - Plesno animacijski center D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

PLESNI VRTECDragi starši,

ste že vpisali svojega otroka v plesni tečaj? Ali ob glasbi rad pomiga, se mu morda zasvetijo očke ob zvokih najljubših pesmi? Ima ogromno energije?
Potem je zadnji čas, da ga vpišete v naš PLESNI VRTEC, v naš plesni svet! Vaje potekajo enkrat tedensko po 45 min, kjer otrok preko iger in giba razvija motorične spretnosti, se spoznava s prostorom ter ritmom. Hkrati se uči socialnih veščin, saj spoznava nove prijatelje ter se uči delovanja v skupini. Otrok izgublja tremo, uči se nastopati, spoznava svoje telo ter uporablja desno in levo hemisfero možganov. Izraža sebe in razvija ustvarjalnost.
K tem pripomore naša plesna učiteljica, ki otroke preko iger ter z uporabo različnih zanimivih pripomočkov in didaktičnih metod vedno znova preseneti. In kar je najboljše - plešemo na moderno glasbo, ki jo otroci poslušajo doma, tako da ne podvajamo vrtčevskih vsebin.

Če iščete najboljše za vašega otroka, potem ste na pravem naslovu. Otroci se bodo v ples enostavno zaljubili!

Plesni vrtec je namenjen otrokom starosti približno 3-4 leta,
program Mala šola plesa pa poskrbi za malo starejše otroke od 5-6 let in je nadgradnja plesnega vrtca. Vaje v mali šoli plesa potekajo 1x tedensko po 60 min.

#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino