ZA VRTCE/ŠOLE - Plesna šola D-Mundo Celje - Plesno animacijski center D-Mundo Celje

Pojdi na vsebino

ZA VRTCE/ŠOLE - Plesna šola D-Mundo Celje

alt="plesni programi Celje"
PLESNI KROŽEK ZA PREDŠOLSKE OTROKE IN OSNOVNOŠOLCE

Naš plesni program za predšolske otroke temelji na različnih plesnih igricah, ki spodbujajo otrokov razvoj gibanja v prostoru, učimo se preprostih plesnih korakov, spoznavamo lastno telo ter razvijamo motorične, koordinacijske in ritmične sposobnosti. Vaje potekajo 1x tedensko od oktobra do junija, ko otroke poberemo iz skupin in jih odpeljemo na plesno urico (45 min). Enomesečna vadnina znaša 15€.

V osnovnih šolah učimo že naprednejše koreografije iz različnih plesnih zvrsti. Spoznamo se z osnovami show plesov (jazz balet in hip hop) ter izpopolnjujemo gibčnost, motoriko, ritmičnost, pridobivamo na lepi drži in sproščenosti v lastnem telesu. Pridobljeno znanje lahko osnovnošolci nadgradijo v naši plesni šoli z aktivnim treniranjem street plesov. V osnovnih šolah pa poleg street plesov odkrivamo tudi svet družabnih plesov (standardne in latino). Tako otroci pridobijo širok spekter znanja in vpogleda v plesni svet. Programi so razdeljeni v tri starostne skupine:
* 1. – 3. razred
* 4. – 6. razred
* 7. – 9. razred
Otroke pripravimo tudi na Šolski plesni festival, tekmovanje v organizaciji Plesne zveze Slovenije. Plesne vaje potekajo 1x tedensko celo šolsko leto na šoli po pouku (60 min). Enomesečna vadnina znaša 15€.


Vsi naši učenci lahko nastopajo na šolskih prireditvah v dogovoru z organizacijo, prav tako pa se 2x letno predstavijo na naših zaključnih produkcijah (decembrski in junijski), kjer jih tudi obdarimo.

#ZALJUBISEVPLES
D-Mundo Plesno-animacijski center
alt="logo"
NAM ŽE SLEDIŠ?
rss novice
Nazaj na vsebino